Molle-Bag

Molle-Bag

Vahvarakenteinen ja monikäyttöinen Molle Bag järjestelmä kovaankin käyttöön. Useita käyttö- ja varastointivaihtoehtoja aseenhoitotuotteille. Pussi on valmistettu kestävästä black Oxford 600D polyamidista. Kätevä sekä aseenhoitotuotteiden säilyttämiseen että mukana kuljettamiseen. Sisällön voi räätälöidä juuri itselleen sopivaksi ja löydät täydennykset kauppiaasi hyllystä! Vakiomuotoisena tuote sisältää Bore-Cleaner 200ml, Gun-Cleaner 150ml, 2 in 1 Gun-Tuning 100ml ja Optic-Cleaner 150ml.

Cera-Grease 50ml

Cera-Grease 50ml

Erinomaisesti toimiva rasva piipun kierteeseen kiinnitettäville lisävarusteille. Tuote mahdollistaa äänenvaimentimien, supistajien ja suujarrujen vaivattoman kiinnittämisen ja irrottamisen. Cera-Grease tarjoaa optimaalisen suojan juuttumista, korroosiota ja kulumista vastaan. Myrkytön ja metalliton keraaminen koostumus. Tuote ei vaadi EU asetus 1272/2008 mukaisia luokitusmerkintöjä.

Bore-Cleaner 200ml

Bore-Cleaner 200ml

Luotettava ja perusteellisesti puhdistava piipun puhdistusaine innovatiivisella aktiivisella koostumuksella, joka ei vahingoita mitään pintoja. Läpäisee ja puhdistaa palojäämät, epäpuhtaudet ja lian, kuten messingin, kuparin, sinkin, mustaruutijäämät ja öljyn. Hapoton ja ammoniakkivapaa koostumus. Mukana tulee käytännöllinen ohut letku aineen levittämiseen.

Gun-Cleaner 150ml

Gun-Cleaner 150ml

Puhdistaa ja poistaa rasvan nopeasti ja perusteellisesti. Aine ei höyrysty ja sitä voidaan käyttää kaikkien pintojen, kuten metallin, lakattujen pintojen, kumin ja jopa synteettisen nahkan puhdistamiseen. Puhdistaa ruutijäämät, öljyn ja rasvajäämät, vahan, veren, hyönteiset ja muun lian tehokkaasti. Klooriton biohajoava koostumus.

2 in 1 Gun-Tuning 100ml

2 in 1 Gun-Tuning 100ml

Todellinen aseenhoidon monitoimituote! Tuote yhdistää aseen puhdistusaineen, aseöljyn, ruostesuojan sekä muovi että puutukin hoitoaineen yhdessä paketissa. Puhdistaa, huoltaa, suojaa ja jopa tukkii mikrohalkeamat ja tasoittaa piipun sisäpinnan lisäten aseen tarkkuutta. Soveltuu kaikille materiaaleille ml. Puun, muovin ja jalometallit. Tuotteen teho perustee PTFE:n ja keraamisten mikropartikkelien yhdistelmään. Käyttölämpötila -40 – +750 Celsius astetta.

Optic-Cleaner 150ml

Optic-Cleaner 150ml

Optic-Cleaner on suoristuskykyinen ja tahraamaton puhdistusvaahto, joka on kehitetty erityisesti tähtäinkiikareiden, kiikareiden, ratakaukoputkien ja pimeänäkölaitteiden puhdistukseen. Tuotetta voi käyttää sekä lasisten, keraamisen, metallisten että muovisten pintojen puhdistamiseen. Vaahto on helppokäyttöinen, eikä se vahingoita tai tahraa puhdistettavia pintoja ja se kuivuu erittäin nopeasti. Tuote luo myös vettä hylkivän kerroksen linssin pinnalle.

SchleTek Evolution äänenvaimentimen puhdistusaine 0,5l

SchleTek Evolution äänenvaimentimen puhdistusaine 0,5l

Ase Utra Oy:n testaama ja suosittelema äänenvaimentimen puhdistusaine! Poistaa itseaktiivisen, pH-neutraalin ja vesiliukoisen erikoiskoostumuksensa ansiosta sitkeänkin lian nopeasti ja tehokkaasti ilman hankalaa jälkikäsittelyä. Ei vahingoita pintoja ja sopii sekä purettaville että ei-purettaville äänenvaimentimille, kaikille materiaaleille ja pinnoitteille (myös Cerakote™) sekä käytettäväksi ultraäänikylvyssä.

suomi