Yritys

Treaper Oy Ltd – Elämyksiä unelmien sijaan

Kehitimme Suomessa, yhteistyössä metsästäjien kanssa, uuden sukupolven monipuolisen ja helppokäyttöisen 3HGR –ampumatuen, joka mahdollistaa ampumisen asennosta kuin asennosta tilanteen vaatimusten mukaisesti. 3HGR muuntuu myös tasapainoa ja huolettomuutta lisääväksi kantovaljaaksi tai turvahihnaksi, helpottaen aseen kantamista sekä liikkumista erityisesti vaikeissa maasto-olosuhteissa.

Treaper Oy on pohjoiskarjalainen perheyritys, Itä-Suomessa. Hyödynnämme tuotteissamme korkeatasoista teknologiaa ja laatua niin valmistusmenetelmissä kuin valitsemissamme materiaaleissa. Arvostamme asiakasta ja paikallisuutta. Olemme yhteistyöhakuisia. Uskomme, että autotalleissa ja korpimetsissä on metsästykseen ja muihin eräharrastuksiin erinomaisesti sopivia ideoita ja tuoteaihioita, joita ei ole vielä työstetty ideoista ja protoista kaupallisesti valmiiksi tuotteiksi. Tavoittelemme myös paikallisista lähtökohdista tapahtuvan toiminnan edistämistä, josta yrityksemme ja koko alue hyötyy.

3HGR ampumatuki perustuu syksyllä 2011 ideoimaani tuoteaihioon, josta syntyi vaativan mutta palkitsevan prosessin aikana erinomainen tuote. Saimme avuksemme erinomaisia yhteistyökumppaneita sekä laajaa osaamista ja kokemusta. Olen itse harrastanut ampumista ja metsästystä hieman yli 20 vuotta. Ampuminen ja vaadittava tarkkuus ovat tulleet itselleni tutuiksi myös työurani aikana - olen toiminut mm. Puolustusvoimissa tarkka-ampujakouluttajana sekä palvellut Rajavartiolaitoksessa liki 10 vuotta.

Lauri Kakkonen,
Treaper Oy

suomi