Yritys

Treaper Oy Ltd – Elämyksiä unelmien sijaan

Treaper Oy on pohjoiskarjalainen perheyritys, Itä-Suomessa. Hyödynnämme tuotteissamme korkeatasoista teknologiaa ja laatua niin valmistusmenetelmissä kuin valitsemissamme materiaaleissa. Arvostamme asiakasta ja paikallisuutta. Olemme yhteistyöhakuisia. Uskomme, että autotalleissa ja korpimetsissä on metsästykseen ja muihin eräharrastuksiin erinomaisesti sopivia ideoita ja tuoteaihioita, joita ei ole vielä työstetty ideoista ja protoista kaupallisesti valmiiksi tuotteiksi. Tavoittelemme myös paikallisista lähtökohdista tapahtuvan toiminnan edistämistä, josta yrityksemme ja koko alue hyötyy.

Toimintamme alkoi vuonna 2013, jolloin kehitimme The Original 3HGR asehihnan. Tuote perustui syksyllä 2011 ideoimaani tuoteaihioon, josta syntyi vaativan mutta palkitsevan prosessin aikana erinomainen tuote. Saimme avuksemme erinomaisia yhteistyökumppaneita sekä laajaa osaamista ja kokemusta. Olemme sen jälkeen laajentaneet tuotevalikoimaamme merkittävästi ja pystymme tarjoamaan laadukkaita aseenkantohihnoja niin metsästäjille kuin sotilas- ja viranomaispuolen ammattikäyttäjille.

Olen itse harrastanut ampumista ja metsästystä yli 25 vuotta. Ampuminen ja vaadittava tarkkuus ovat tulleet itselleni tutuiksi myös työurani aikana - olen toiminut mm. Puolustusvoimissa tarkka-ampujakouluttajana sekä palvellut Rajavartiolaitoksessa yli 15 vuotta.

Missiomme on tarjota korkealaatuisia ja monipuolisia aseenkantohihnoja niille, joille metsästäminen tarkoittaa siirtymistä raviojien ulkopuoliselle alueelle.

Lauri Kakkonen,
Treaper Oy

suomi