FAQ

Mihin aseisiin 3HGR sopii?

3HGR on tarkoitettu lähinnä kiväärikaliiberisiin aseisiin. Asentaminen vaatii aseen tukin etuosassa olevan hihnalenkin nastan, johon esimerkiksi suurin osa bipodeista asennetaan. Myös UIT- ja picatinny -kiskoihin on mahdollista ostaa adaptereita, joilla asentaminen onnistuu. Myös hihnalenkin nastan jälkiasentaminen on mahdollista. Mikäli epäilet tuen yhteensopivuutta aseeseesi, ota yhteyttä meihin!


Muuttaako 3HGR osumapistettä?

Testasimme asiaa usealla eri aseella, eikä 3HGR muuttanut aseen kohdistusta. Lisäksi ase on helppo kohdistaa maasto-olosuhteissa 3HGR:n avulla.


Vaurioittaako 3HGR asetta?

Lopullista tuotetta ja tuotteen prototyyppiä testattiin useamman tuhannen laukauksen verran. Yksikään testeissä käytetty ase ei vaurioitunut.


Kuinka hyvin 3HGR kestää rekyyliä?

Tuen rungon rakenteellinen lujuus sekä käytetyt materiaalit tekevät siitä erittäin kestävän. Prototyyppi ja lopullinen tuote on koeammuttu ”ylikiristettynä” muuan muassa .375 H&H kaliiberin kiväärillä.


Miten paksuihin puihin ja tolppiin 3HGR sopii?

Puun halkaisija on ihanteellisimmillaan noin 10-20 cm. Tällöin kohteen vaihtaminen ja aseen liikuttaminen on alhaisemmasta kitkasta johtuen helpointa. Suurin mahdollinen puun paksuus on noin 30 cm. Mikäli käytettävissä on vain hyvin ohut puu tai tolppa, voi tukihihnan kietaista puun tai tolpan ympäri kahteen kertaan.


Voiko 3HGR:n kanssa käyttää muita ampumatukia?

3HGR:n pohja jäljittelee aseen tukin pohjaa. Lisäksi rungon pohjassa on normaali hihnalenkin nasta. Halutessasi voit asentaa tuen pohjaan esimerkiksi bipodit ja käyttää parhaiten sopivaa ampumatukea tilanteen vaatimusten mukaisesti.


Vaikuttaako tuuli tuen käyttöön?

Kovalla tuulella korkean puun latva voi tehdä jopa useamman metrin liikettä. Liike ei kuitenkaan välity puunrungon alaosaan, johon ase 3HGR:n avulla kiinnitetään.


Ovatko osat vaihdettavissa uusiin?

Tuote on rakennettu modulaariseksi ja jokainen osa on vaihdettavissa uuteen. Mikäli joku osista hajoaa tai et ole siihen täysin tyytyväinen, toimitamme sinulle korvaavan osan. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme!


Kuinka tarkasti 3HGR:n avulla voi ampua?

Tarkkuus riippuu pitkälti ampujasta. Testiryhmämme ampui johdonmukaisesti makuu- ja istuma-asennosta noin 1-1,5 kulmaminuutin kasaa. Tarkkuus riittää erinomaisesti jopa latvalinnustukseen tai muuhun pienriistan metsästykseen.

suomi