Ajankohtaista

suomi

IWA 2016

Tule tapaamaan meitä IWA 2016 messuilla Saksan Nürnbergissä 4.-7.3.2016: Halli 3, osasto 328.

 

IWA 2015

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme IWA outdoor classics 2015 messuilla 6.-9.3.2015 Saksan Nürnbergissä! Löydät meidät SCE GmbH:n osastolla hallista 9 paikalta 436.

Parannuksia tulevalle kaudelle!

Kuuntelimme asiakkaita ja teimme tuotteeseen pieniä parannuksia tulevalle jahtikaudelle. Jatkossa jokainen 3HGR hihna varustetaan kahdella kantohihnan lukkopohjalla. Toisen lukkopohjan ansiosta valjaan ja turvahihnan säätäminen on helmpompaa ja tukihihna kulkee täysin kantohihnan mukaisesti silloin, kun valjas ei ole käytössä.

Lisäksi tuote on nyt saatavavilla esiasennetuilla GrovTecin hihnalenkeillä. Hihnalenkeillä varustettu versio on saatavilla verkkokaupastamme hintaan 89€.

Kainuun erämessut

Osallistumme ensimmäistä kertaa järjestettäville Kainuun erämessuille 24.-25.5.2014. Löydät meidän paikalta S23. Tervetuloa!

www.kainuuneramessut.fi

3HGR saatavilla nyt myös Tsekin tasavallassa

3HGR:n uutena jakelijana Tsekin tasavallassa toimii PROARMS CZ.

www.proarms.cz

3HGR esillä IWA Outdoor Classics 2014 - tapahtumassa

SCE GmbH esitteli 3HGR:n suuremmalle yleisölle Nürnbergissä IWA-messuilla 7-10.3.2014. Olimme luonnollisesti paikalla myös itse. Messuilla oli totuttuun tapaan valtavasti kävijöitä ja saimme luotua loistavia uusia kontakteja.

http://www.sce-consulting-equipment.com/news/

3HGR saatavilla pian myös Ruotsissa!

3HGR on solminut maahantuojasopimuksen ruotsalaisen Staffans Vapen & Jakt AB:n kanssa. Staffans Vapen & Jakt AB toimii 3HGR:n virallisena jakelina koko Ruotsin alueella.

http://staffansvapen.se/

Maahantuojauutisia Keski-Euroopasta

3HGR aloittaa yhteistyön saksalaisen SCE GmbH Consulting & Equipment:n kanssa. SCE GmbH toimii 3HGR:n virallisena jakelijana Saksan, Itävallan, Sveitsin sekä Belgian alueella. 3HGR on saatavilla SCE GmbH:n kautta piakkoin ja yhteistyökumppanimme esittelee tuotteen myös IWA OutdoorClassics 2014 tapahtumassa!

http://www.sce-consulting-equipment.com/

 

3HGR ja Treaper oy GTW:n esittelyartikkelissa

3HGR ampumatuki ja kantohihna esiteltiin Gun Trade World - Tactical Gear Guide 2014 esitteessä. Julkaisu löytyy osoitteesta:

http://content.yudu.com/Library/A2kro0/GunTradeWorldTactica/resources/in...

Artikkeli 3HGR:n syntyhistorista Suomen sotilas 5/2013 - lehdessä

Suomen sotilas 5/2013 lehti esitteli laajasti 3HGR:n syntyhistoriaa ja kehitysprosessia. Mukana myös pienimuotoinen tuotetesti ja vinkkejä vastaavaan projektiin ryhtyville henkilöille.

Guns.com testasi 3HGR:n

Amerikkalainen Guns.com sivusto testasi 3HGR:n - erinomainen artikkeli ja paljon positiivista palautetta. Lue koko artikkeli täällä:

http://www.guns.com/review/2013/09/23/gear-review-3hgr-gun-rest-sling-tr...

Uudet sivut julkaistu

Treaperin uudet sivut ovat vihdoin valmiit!