Monipuolinen ampumatuki ja aseenkantojärjestelmä

3HGR Marksman on monipuolinen ampumatuki ja aseenkantojärjestelmä

Ampumatuki ja aseenkantojärjestelmä

3HGR Marksman yhdistää modifioidun 3HGR Light Harness:n ja picatinnykiskoon kiinnittyvän pienen alumiinirungon – tällä yhdistelmällä saat käyttöösi sekä kanto-ominaisuudet että ampumatuen. 3HGR Marksman on erinomainen kiväärin lisävaruste niin metsästäjille kuin ammattikäyttäjille.

3HGR marksman on monipuolinen ampumatuki

Monipuolinen ampumatuki

3HGR Marksman antaa sinulle mahdollisuuden käyttää puita, tolppia ja pylväitä tarkemman laukauksen ampumiseen. Erämaiden haasteelliset olosuhteet vaativat usein tavallisesta poikkeavien ampuma-asentojen käyttämistä - 3HGR on suunniteltu juuri näitä tilanteita varten. 3HGR:n avulla on mahdollista ampua tarkka laukaus useasta eri ampuma-asennosta, ampua jyrkkiin ja negatiivisiin ampumakulmiin sekä vaihtaa kohdetta nopeasti ja ampua jopa liikkuvaan kohteeseen

3HGR Marksman on myös bipod yhteensopiva.

3HGR ampumatuki kantovaljaana

Valjas - lisää kantomukavuutta

Jokainen kivääriä - kevyempää tai raskaampaa - yli kilometrin kantanut tietää, kuinka raskaalta ase tuntuu rasittaessaan vain toista hartiaa. Asettamalla 3HGR:n tukihihnan toisen hartiasi päälle saat muodostettua kantovaljaan, joka saa aseesi tuntumaan huomattavasti kevyemmältä, eikä kantoasentoa tarvitse säätää jatkuvasti.

3HGR ampumatuki turvahihnana

Turvahihna - kun todella tarvitset kätesi vapaaksi

Toisinaan parhaan ampumispaikan löytäminen vaatii luonnon asettamien esteiden ylittämistä ja hankalien maastojen läpi kulkemista. Vaativimmissa tilanteissa suosittelemme 3HGR:n käyttämistä turvahihnana. Saat muodostettua turvahihnan asettamalla tukihihnan kainalosi alta. Näin kannettuna ase pysyy turvallisesti selässäsi tilanteessa kuin tilanteessa.

Tuotetiedot

  • Paino: 240g
  • Käyttölämpötila: -40 - +60 C
  • Sietää kemikaaleja
  • 12kk takuu
  • Valmistettu Suomessa
Osta

Video

3HGR Marksman toimii käytännössä täysin samalla tavalla kuin The Original 3HGR – katso käyttöohjevideo.

suomi